Dodijeljena priznanja najboljim pojedincima i organizacijama u sportu i promovisana knjiga”100 godina fudbala na području opštine Modriča” Anđelka Starčevića

Dodijeljena priznanja najboljim pojedincima i organizacijama u sportu i promovisana knjiga”100 godina fudbala na području opštine Modriča” Anđelka Starčevića

Povodom Dana opštine Modriča, večeras su u Plavoj sali Srpskog kulturnog centra dodijeljena priznanja najboljim pojedincima i organizacijama u sportu na području opštine Modriča za 2021. godinu.Titulu najboljeg sportiste za prošlu godinu ponijeli su Srđan Jovanović iz Karate kluba „Šampion“ i Anastasija Grbić iz Điu-đica kluba „Ipon“ Modriča.

Za najboljeg trenera proglašen je Nikola Živković iz Kluba borilačkih sportova “Modriča“, dok je za najboljeg sportskog radnika izabran Goran Jovićević.
Odbojkaški klub „Modriča – Novoprom“ zasluženo je proglašen najboljim sportskim kolektivom u godini iza nas bez ijednog poraza u sezoni. Za najperspektivnijeg sportistu i sportistkinju izabrani su Nemanja Borojević iz Košrkaškog kluba „Modriča“ i Jovana Stević iz OK „Modriča – Novoprom“.
Plaketa za poseban doprinos razvoju sporta u Modriči, odlukom komisije ove godine pripala je treneru KK“Modriča“ Drašku Bauku.
U drugom dijelu večeri promovisana je knjiga „100 godina fudbala na području opštine Modriča 1921- 2021“, autora Anđelka Starčevića. Ovo djelo plod je njegovog dugogodišnjeg i analitičkog praćenja fudbalskih dešavanja u Modriči. Na knjizi je intenzivno radio posljednje tri godine. Izdavač je Srpski kulturni centar, a štampana je u 300 primjeraka.
O knjizi su govorili članovi Redakcijskog odbora: Marko Raulić i Milenko Popović, bivši fudbaler Smail Salkić Haka, Ešref
Zaimbegović kao i autor Anđelko Starčević.
Radio Modriča
CATEGORIES
Share This