Djeca iz Udruženja građana za pomoć osobama sa posebnim potrebama obradovana paketićima

Djeca iz Udruženja građana za pomoć osobama sa posebnim potrebama obradovana paketićima

Djeci iz Udruženja građana za pomoć osobama sa posebnim potrebama u Šamcu podijeljena su 53 paketića povodom novogodišnjih praznika, kao i pomoć od 500 KM koju su dobili od Moto-kluba “Viking”.

Predsjednik Udruženja Tanja Ninković rekla je Srni da je paketiće obezbijedila humanitarka iz Šamca koja živi i radi u inostranstvu, ali nije željela da joj se pominje ime.

– Zahvalila bih humanitarki koja je uspjela izmamiti osmjeh na licima naše djece, a istovremeno i predstavnicima Moto-kluba “Viking” koji su nam uručili novčanu pomoć od 500 KM. Oni svake godine obraduju djecu paketićima, a ove godine su dali novčana sredstva jer smo imali paketiće – pojasnila je Ninkovićeva.

Ona je dodala da će ovu novčanu pomoć iskorstiti za kupovinu sredstava za kreativne radionice sa djecom.

Predsjednik Moto-kluba “Viking” Predo Novaković rekao je da im je čast da budu dio ove porodice i da budu sa djecom koja su za njih pripremila i prigodan program.

Udruženje građana za pomoć osobama sa posebnim potrebama osnovano je prije 20 godina, imaju 53 člana od kojih je oko 20 aktivo u kreativnim radionicama i druženju.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This