Delegacija Beogradskog “Partizana” posjetila opštinu Ugljevik

Delegacija Beogradskog “Partizana” posjetila opštinu Ugljevik

Delegacija Fudbalskog kluba “Partizan” iz Beograda posjetila je danas opštinu Ugljevik i prisustvovala prijemu kod načelnika Vasilija Perića.

Tokom boravka u Ugljeviku, delegacija “Partizana” koji su činili članovi Upravnog odbora ovog kluba Zoran Rajić i Dragan Trailović te fubaleri Bojan Ostojić i Milan Lukač posjetila je i Rudnik i termoelektranu “Ugljevik” a susreli su se i sa Udruženjem navijača “Partizana” iz Ugljevika.

Perić je nakon sastanka istakao da je važna afirmacija sporta i fudbala.

“Razgovarali smo da u narednom periodu uspostavimo saradnju sa Fudbalskim klubom “Partizan”, a mi kao lokalna uprava želimo da našu Školu fudbala, koju pohađaju najmlađi sugrađani, podignemo na veći nivo, tako što ćemo sarađivati sa ovim stručnim ljudima”, rekao je Perić novinarima.

On je dodao da je u ovo vrijeme važno da se unapređuje sport.

“Kao lokalna zajednica na godišnjem nivou izdvajamo značajna novčana sredstava za razvoj sporta i tako ćemo nastaviti i u narednom periodu”, naveo je Perić.

Član Upravnog odbora Fudbalskog kluba “Partizan” Dragan Trailović zahvalio je na srdačnom prijemu i najavio da će u narednom periodu biti besplatan ulaz za svu djecu na velikim utakmicama ovog kluba, zvana dječija tribina, te da su pozvani i mališani iz Ugljevika.

“Proširićemo saradnju kada su u pitanju omladinske škole fudbala “Partizana” i ovdašnjeg “Rudara” , rekao je Trailović.

Inicijator današnje posjete je Vladislav Mićanović iz Ugljevika a prijemu je prisustvovao i predsjednik Skupštine ove opštine Đoko Simić.

Perić je Trailoviću pokonio grb opštine Ugljevik.

ISTOK

CATEGORIES
Share This