Brod: Počela sezona kupanja na gradskim bazenima

Brod: Počela sezona kupanja na gradskim bazenima

Gradski bazeni u Brodu su spremno dočekali prve kupače. Sezona kupanja na gradskim bazenima zvanično je počela juče, 15. juna. Iako su cijene ulaznica ostale na prošlogodišnjem nivou, novost je da je radnim radnom ulaz besplatan za djecu i omladinu do 18 godina.

Boban Đurđević, direktor brodskog JKP “Komvod“kaže da su ispunjeni svi tehnički uslovi za rad i da je sve spremno za sezonu kupanja: „Sva tri bazena su spremna za kupače. Voda u bazenima je čista, hemijski i bakteriološki potpuno ispravna i svaka dva sata se kontroliše. Bazeni rade svakodnevno od 8 do 20 časova. Jedna od novina je da su, radnim danima, ulaznice za mlade do 18 godina besplatne, dok će u dane vikenda važiti redovni cjenovnik“ naglasio je Đurđević.

Istakao je da je, u novom ruhu i sa brojnim iznenađenjima u ovoj sezoni, rukovodstvo Komvoda u saradnji sa Opštinom Brod spremilo brojna iznenađenja za sve posjetioce gradskih bazena, a posebno za one najmlađe. „I ove godine na bazenima će, između ostalih sadržaja, biti organizovana i škola plivanja“ rekao je Đurđević.

Cijena dnevne karte iznosi četiri marke, najmlađi sugrađani ulaznicu će plaćati dvije marke. Oni koji se odluče gradske bazene posjetiti u popodnevnim časovima, cijenu ulaznice od 16 časova će plaćati 3 marke. Omogućena je i kupovina mjesečne i sezonske ulaznice po cijeni od 50 odnosno 100 konvertibilnih maraka.

Izvor: Radio Brod

CATEGORIES
Share This