Božović uručio vrijednu donaciju OŠ „Petar Petrović Njegoš“ (FOTO)

Božović uručio vrijednu donaciju OŠ „Petar Petrović Njegoš“ (FOTO)

Rukovodstvo opštine Istočna Ilidža, na čelu sa načelnikom Marinkom Božovićem, uručilo je opremu za održavanje higijene u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ u ovoj opštini.

Direktor Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ Dragan Jovović rekao je da je riječ o vrijednoj donaciji koja iznosi oko 4.700 KM.

– Škola nije bila u mogućnosti da obezbijedi opremu za održavanje higijene bez pomoći lokalne zajednice, a nije prvi put da sarađujemo sa rukovodstvom ove opštine. Redovno pomažu našoj školi, od pomoći za odlazak djece na ekskurzije, kao i na razna takmičenja. Naša saradnja je izrazio kvalitetna i lagana, uputili smo im prijedlog i vrlo brzo smo se dogovorili – istakao je Jovović.

Prema njegovim riječima, škola ima preko 3000 kvadrata, te da je riječ o značajnoj donaciji koja će umnogome olakšati posao zaposlenim koji održavaju čistoću u školi.

– Škola trenutno broji 747 učenika ,a sala je preko 600 kvadrata, nije lako održavati higijenu na visokom nivou – zaključio je Jovović.

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović istakao je da je cilj opštine da osnovcima obezbijedi uslove za kvalitetan obrazovni sistem, te da radnicima omogući lakši i kvalitetniji rad.

Katera

CATEGORIES
Share This