Bodiroga: Režim od Foče napravio opštinu kojom vladaju poslušnici, dezerteri i podanici!

Bodiroga: Režim od Foče napravio opštinu kojom vladaju poslušnici, dezerteri i podanici!

Sinoć su oko 2:30 tri kamiona, očigledno pretovarena, bila parikarana kod Nešković pumpe na Brodu.

Već sam o tome pisao, da mjesecima pretovareni kamioni budu parkirani kod Nešković pumpe na Brodu, čekaju signal da u ranim jutarnjim satima krenu.
Kreću kada dobiju signal da je “vazduh čist”, da nema policije, jer moraju proći kroz Goražde.
Dobio sam informaciju da pretovareni kamioni idu prema Rogatici i Sokocu.

Pogledajte slike parkiranih kamiona, pretovareni su više nego kamion koji je prekjuče zaustavljen u Foči i čija je težina bila 19 TONA VEĆA OD DOZVOLJENE!!!

Pretovar kamiona ne može da se desi bez veze između nadležnih u Šumskom gazdinstvu ,,Maglić” i institucija koje kontrolišu pretovar.

Direktor šumarstva i narodni poslanik Spomenko Stojanović, treba da se javno oglasi i ogradi od ovih sramnih radnji kao što je pretovar kamiona i krađa sopstvene države i opštine.

Kad smo kod Spomenka Stojanovića, čovjeka koji nikad nije spomenuo Foču u Narodnoj skupštini Republike Srpske, u posljednje vrijeme mi vlasnici pilana javljaju da im Spomenko Stojanović dostavlja građe više nego ikad, samo da bi glasali za njega, ali vlasnici pilana nisu poslušnici, Spomenko Stojanović će doživjeti potop na izborima, jer kome treba ćutolog u Narodnoj skupštini?

Decentralizacijom opština, Foča će:

1) Dobiti mnogo više od 10% od šumskih sortimenta koliko sad dobija, samim tim će opština Foča moći da asfaltira sve lokalne, regionalne i magistralne puteve, čak i bez učešća Republike Srpske,

2) Šumski kriminal će se zaustaviti i svi koji su stekli imovinsku korist će odgovarati.

Uskoro nastupa vrijeme promjena, ovaj režim je pokazao da nije sposoban da uvede red u našoj Republici Srpskoj jer je duboko u kriminalu, vrijeme je da taj režim pošaljemo u prošlost!

Piše Ognjen Bodiroga

ISTOK

CATEGORIES
Share This