Humanitarna organizacija „Hrišćani za hrišćane“ darivala 30 porodica sa područja Bileće

Humanitarna organizacija „Hrišćani za hrišćane“ darivala 30 porodica sa područja Bileće

Članovi humanitarne organizacije „Hrišćani za hrišćane“ posjetili su danas 30 porodica sa područja naše opštine i uručili im božićne poklon pakete.

Mladi humanisti sa sveštenicima bilećke parohije i donatorima velikog srca obradovali su porodice slabijeg materijalnog stanja.

Nemanja Ivetić, član humanitarne organizacije „Hrišćani za hrišćane“ kaže da ih je vodila želja da se u svakoj kući u Bileći Božić proslavi na pravi način.

„Ovo je vrijeme darivanja, vrijeme kada moramo misliti na sve naše sugrađane. Mnogo nam znači što možemo pomoći onima kojima je potrebno. Važno nam je da svi stanovnici naše opštine proslave Božić onako kako ga i mi proslavljamo, a mnogo je onih koji nemaju dovoljno novca, zato mi danas poklanjamo božićne pakete. Nadam se da ćemo svi proslaviti Božić u zdravlju i blagostanju“, kaže jedan od organizatora akcije Nemanja Ivetić.

Učesnici akcije dostavili su pakete na kućne adrese korisnika pomoći i tako i njima učinili i ovaj Božić još radosnijim. Vrijednost sadržaja doniranih paketa iznosi od 150 do 200 konvertibilnih maraka.

Ovu humanu misiju, koja već prerasta u tradiciju, pomogli su: Mljekara Pađeni, NO-MI, Opština Bileća, Aleksić komerc, Aleksić kafa, market Jezerine, Simović kompani, Ognjen Janjić, Đorđe Nosović, STR “Maja”, Rašo i Dragana Trklja, Kafe bar Mašta, kafe bar Lipa, kafe bar Mozaik, kafe bar Monako, kafe – picerija Centar, kafe bar Trio, Ćasa, Grga trejd Trebinje i Miloš Bajović ( Klub K4), kao i brojni građani Bileće koji su novac donirali u ugostiteljskim objektima.

Od ove godine „Hrišćani za hrišćane“ djeluju pod pokroviteljstvom Fondacije Sveti Vukašin, uz blagoslov njegovog preosveštenstva episkopa zahumsko- hercegovačkog i primorskog Dimitrija.

Radio Bileća

CATEGORIES
Share This