Zoran Kesić u Banjaluci: Priredba priče i pjesme “Jazavac – Novo ročište!”

Zoran Kesić u Banjaluci: Priredba priče i pjesme “Jazavac – Novo ročište!”

Povodom 23 godina od osnivanja, Magazin BUKA organizuje 25.avgusta sa početkom u 20 časova na tvrđavi Kastel predstavu Zorana Kesića radnog naslova “Jazavac-Novo ročište”.

Predstava se organizuje pod sloganom “Ljetnja priredba za staro i mlado-Priče i pesme, Jazavac- Novo ročište”

Zoran Kesić, jedno je od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije, Autor je kompletnog scenarija za svoj nastup. Što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu. Izuzev dijela priče o korupciji. Tu se malo umiješao i “Njuz Net”, ali nemojte im to reći, nisu plaćeni za ovo.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

“Kesić, priče i pesme” je predstava specijalno namijenjena ljudima iz ex Yu regiona koji žive i rade u inostranstvu. Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema materijal namijenjen baš toj državi. Podrazumijeva se, primjera radi, da će se u Beču “grčiti u hotelskoj sobi I izbjegavati gej semafore” , da će u Dubaiju polagati kamen temeljac za “Dubai na vodi”, a da će u Kanadi tragati za čuvenom “ženinom tetkom”. Na taj način se i njegove priče I pesme, svakim novim nastupom, proširuju I obogaćuju, pa ova predstava dobija formu živog, rastućeg, mijenjajućeg organizma.

Karte po cijeni od 20 KM će biti u prodaji od ponedeljka, 21.08, na prodajnim mjestima u Banjaluci

main image
CATEGORIES
Share This