„Zbog djeteta sam ovdje“ Srpski glumac je dugo bio podstanar u Beogradu, a sad se odlučio za život na selu (FOTO)

„Zbog djeteta sam ovdje“ Srpski glumac je dugo bio podstanar u Beogradu, a sad se odlučio za život na selu (FOTO)

Glumac Raša Bukvić odlučio je nedavno da pobjegne od gradske vreve i svoj novi dom sagradi na selu.

On već određeno vrijeme u Beogradu živi kao podstanar, pa je donio odluku da sagradi montažnu kuću u Čortanovcima, selu koje pripada opštini Inđija.

Njegovo imanje se nalazi u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića. Njih dvoje tamo imaju vikendicu.

FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA

Raša Bukvić je rođen u Somboru, a studirao je u Beogradu. Radio je u Parizu i Los Anđelesu, gdje je snimio brojne filmove sa inostranim kolegama. U Srbiju je odlučio da se vrati 2017. godine, kada je dobio ponudu za seriju “Besa”.

– I poslije 12 godina rada u Parizu nije bilo pošteno da nekom ovdje uzimam prostor i da se vraćam. Sada kada sam se vratio, a jeste da i dalje donekle funkcionišem na relaciji Pariz-Beograd, ipak sam više koncentrisan na domaće tržište. Sada mi je ovdje dijete, pa ovdje treba i da radim i bistvujem. U mom slučaju se pokazalo da je bilo pametno kada sam odlazio, a isto tako i kada sam se vratio – govorio je glumac.

Glumac se vratio u Beograd i zbog ljubavi s koleginicom Marijom Bergam. Međutim, sada je ponovo slobodan, pa je odlučio da mu baza bude van metropole.

Inače, glumac ima stan u Parizu, piše Blic.

– Generalno nisam prekinuo vezu sa Francuskom, već kada su krenuli korona i zatvaranja, prosto mi više nije prijao put i nekako sam se posvetio životu ovdje – pričao je Bukvić.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This