„Svako veče bih zaspala u suzama“ Mišel Fajfer otkrila da je prošla pravi pakao zbog filma „Scarface“

„Svako veče bih zaspala u suzama“ Mišel Fajfer otkrila da je prošla pravi pakao zbog filma „Scarface“

Mišel Fajfer prisetila se kako joj je bilo raditi na poznatom kriminalističkom trileru „Scarface“ kada je imala samo 25 godina.

Slavna glumica proslavila se glavnom ulogom u filmu “Briljantin 2” iz 1982. godine, a godinu dana kasnije, nakon mukotrpne audicije, uspjela je da dobije ulogu u filmu u kom je glumila uz Ala Paćina. U kultnom filmu glumila je Elviru Henkok, ženu mafijaša koja se zaljubi u Paćinovog Tonija Montanu.

Mišel Fajfer je skoro otkrila da se na setu filma osjećala jako nesigurno, jer nije imala dovoljno glumačkog iskustva u poređenju sa svojim kolegama.

– Svake večeri bih zaspala u suzama kada sam snimala Scarface. Eto koliko sam samopouzdanja imala – izjavila je Fajfer.

Čak je i audicija bila mučna

Audicija ju je takođe iscrpila, jer je trajala dva mjeseca, a Paćinu nije bila prvi izbor za ulogu Elvire jer je glumila u “Briljantinu 2”.

– Audicija je bila jako intenzivna i mukotrpna, mislim da je trajala dva mjeseca, ali ja sam imala osjećaj da traje godinu dana. Za mene je to bila velika stvar. Al je htio neku drugu glumicu u toj ulozi, što je razumljivo. Ja sam djevojka iz Briljantina 2 – prisetila se glumica.

Iako je mislila da neće dobiti ulogu u filmu, mjesec dana nakon završetka audicije dobila je poziv da se pridruži ostatku glumačke postave u Njujorku, piše Blic.

– Bila sam tako nervozna. Al je ljubazna, dobra i velikodušna osoba, ali bila sam okružena svim tim iskusnim glumcima, a nisam imala puno iskustva iza sebe – objasnila je glumica.

Uprkos nesigurnostima Mišel Fajfer je oduševila gledaoce svojom izvedbom, što joj je pomoglo da se probije u svetu Holivuda. Kasnije se pojavila u blokbasterima “Batman Returns”, “Dangerous Minds” i “Hairspray” koji su joj zacementirali status filmske zvijezde.

Blic

CATEGORIES
Share This