Stiže novi Sea Star: Počinju pripreme za peto izdanje festivala! (VIDEO)

Stiže novi Sea Star: Počinju pripreme za peto izdanje festivala! (VIDEO)

Sea Star festival kreće u novu sezonu, objavljen aftermovie, a prve ulaznice su puštene u prodaju.

Peto po redu veliko okupljanje kojim će se probuditi nova festivalska sezona zakazano je za 19. i 20. maj 2023. na dobro poznatoj lokaciji u laguni Stella Maris u Umagu, a najava prvog velikog hedlajnera stiže za nekoliko dana.

Ulaznice će biti puštene u prodaju u srijedu 15. decembra u podne, taman na vrijeme da za praznike obradujete nekog kome uvijek nedostaje more i zabava.

Foto: Sea Star

Četvrti Sea Star ispisao je proteklog maja nove stranice festivalske istorije ovih prostora.

Umaški događaj u organizaciji EXIT tima, prvo veliko festivalsko okupljanje u Hrvatskoj nakon dvoipolgodišnje pauze, posjetilo je više od 40.000 ljudi i na najbolji način pokrenulo muzičku i turističku sezonu. Nova generacija, mlada, superpozitivna i euforična je napunila lagunu i dvije noći i dva jutra uživala u nastupima velikih svjetskih i regionalnih zvijezda koje su predvodili Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Onyx, Meduza, Topic, Senidah, Konstrakta i KALUSH Orchestra!

Foto: Sea Star

Umaški festival ovih dana je postao i jedini hrvatski muzički događaj nominovan na prestižnim Evropskim festivalskim nagradama. Sea Star se nalazi u kategoriji Najbolji festival srednje veličine, koji broji do 40.000 posjetilaca dnevno i za koji možete glasati danas do kraja dana, na službenim stranicama Evropskih festivalskih nagrada.

Uz njega, u nominacijama su i EXIT, Sea Dance i No Sleep festivali.

Uspomene na fantastične istarske noći mogu se vidjeti u filmskom premotavanju najuzbudljivijih trenutaka Sea Star festivala, jer je danas objavljen i službeni aftermovie!

Novo, peto izdanje festivala biće održano 19. i 20. maja 2023. na brojnim binama smještenim u umaškoj laguni Stella Maris. Prvi kontingent Sea Star ulaznica po promo cijeni od 72 KM stižu u srijedu 15. 12. tačno u podne na službenim stranicama festivala i online na Gigstix.ba. Broj dostupnih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena važi najviše 24 časa ili ranije, do isteka zaliha.

Promo

CATEGORIES
Share This