„Slave se njena popularnost i ljepota, kao i u stvarnom životu“ Demi Mur NIKADA NIJE BOLJE IZGLEDALA na platnu, ali i u životu

„Slave se njena popularnost i ljepota, kao i u stvarnom životu“ Demi Mur NIKADA NIJE BOLJE IZGLEDALA na platnu, ali i u životu

Riječ je o hororu „Supstanca“ u kojem Mur igra glavnu ulogu i u ovom trenutku, prema ocjenama na popularnim stranicama „Rotten Tomatoes“ i IMDb.com najbolje je ocjenjen film u njenoj karijeri.

Preciznije, na sajtu “Rotten Tomatoes” do danas je dobio 90 odsto pozitivnih ocjena kritike, a na stranici IMDb.com ima prosečnu ocjenu 8.0/10.

Kritičari su saglasni da je ovo najkvalitetnija uloga, koju je Demi Mur odigrala na velikom platnu. Osim same glume, ne samo Mur, već i Margaret Kvali, kritičari često ističu kvalitet scenarija u vidu društvenog komentara i fantastičan rad kostima i šminke.

Mnogi ističu da je riječ o prilično šokantnom hororu zbog eksplicitnih scena intervencija na ljudskom tijelu koje, definitivno, nisu za one osjetljive.

Film “Supstanca”, rediteljke Korali Farže, počinje “normalno”, ali samo naizgled. Radnja je smještena u Los Anđelesu, prvi kadar je pogled iz vazduha na Holivudsku stazu slavnih, gdje je u toku postavljanje nove zvijezde – i to u čast lika i djela Elizabet Sparkl (glumi je Murova).

Slave se njena popularnost, ljepota, mladost – sve kao i u stvarnom životu.

A onda, vremenom, svi je zaboravljaju, ljudi gaze preko njene zvijezde, u jednom trenutku nekom ispada hambruger iz ruku i na zvijezdi ostaje fleka od kečapa…

Kako se moglo čuti prethodnih dana u stranim medijima, ovom ulogom Demi je na korak od nominacije za Oskara.

Ponavljaju da je ovo najbolja uloga u njenoj četiri decenije dugoj karijeri, prenosi B92.

CATEGORIES
Share This