Radojičić o seriji “Dinastija”: Mislim da će biti dobro ukoliko publika ne bude poredila sa originalnom verzijom iz osamdesetih

Radojičić o seriji “Dinastija”: Mislim da će biti dobro ukoliko publika ne bude poredila sa originalnom verzijom iz osamdesetih

Glumac kaže da je ovo srpska adaptacija čuvene sapunice i da je svaka vrsta traženja sličnosti sa američkim likovima suvišna.

Večeras počinje emitovanje dugo iščekivane serije “Dinastija”, koja će biti srpska verzija serijala koji je obožavao svijet. U ulozi Mihajla, vozača i tjelohranitelja čuvenog Blejka Karingtona naći će se glumac Aleksandar Radojičić.

– Igram Mihajla, po našoj verziji, koji je vozač i telohranitelj Blejka Karingtona koji ulazi u romansu sa njegovom kćerkom. 27. počinje emitovanje, ali se snima i dalje. Ja sam završio ovaj blok. Trebalo bi da me ima i dalje, ali je sve sada u fazi montaže i završice spremno za emitovanje. Uzbuđen sam da vidim kako je to ispalo – kaže Aleksandar.

Svjestan je da će publika upoređivati ovu srpsku verziju sa originalom što se njemu lično ne dopada.

– Teško da mi sada možemo da pratimo strane produkcije ali ovo je serija iz osamdesetih tako da tu produkciju možemo ispratiti, ali nije to poenta jer ovo je srpska varijanta, srpska porodica i zapleti se odigravaju u Beogradu. Mislim da će biti dobro ukoliko publika ne bude poredila sa originalnom verzijom jer ne može to biti kao original koji je legendaran, može biti samo dobro na drugačiji način. Pristao sam da igram samo zato što je prošlo toliko vremena jer ne bih volio da me neko poredi sa nečim što je skoro bilo hit. Mislim da su ljudi koji su to pratili se uželjeli ove priče, a mnogi kao i ja nisu to ni gledali – priznaje glumac koji nije bio fan ove serije koja je pokorila svijet, prenosi Blic.

 

Aleksandar otkriva i po čemu je njegova uloga specifična i otkriva u kom smjeru će se njegov lik odvijati.

– Ja igram vojnika koji želi da bude među starješinama. On vidi svoje mjesto visoko ali nesmotreno ulazi u avanturu sa gazdinom kćerkom što može da bude riskantno, zaintrigrirao je svojom pričom glumac koji ne smije da otkriva sve detalje priče za koju misli da će osvojiti publiku.

Aleksandar ne krije da atmosfera na setu bila sjajna, kao i glumačka ekipa, pa se nada uspjehu ovog projekta na kojem je radio veliki broj ljudi.

Radojičić sa ljepše strane gleda to što se u Srbiji snima veliki broj serija.

– Mislim da postoje kvalitetne serije. Ne kažem da u tom broju ima i dosta nekvalitetnih stvari, ali ima više kvalitetnih. Ovo je dobra prilika i za mlade glumce koji nisu imali gdje da rade – ističe Aleksandar.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This