Poznato je ko će glumiti Majkla Džeksona u biografskom filmu o kralju popa (FOTO)

Poznato je ko će glumiti Majkla Džeksona u biografskom filmu o kralju popa (FOTO)

Džafar Džekson je dobio ulogu svog pokojnog strica, Majkla Džeksona, u predstojećem biografskom filmu koji će dokumentovati pjevačev život.

Džafar, koji je sin Džeksonovog brata, Džermejna, najavljen je kao dio glumačke ekipe filma. Antoan Fukua, koji je režira biografski film, pod nazivom “Majkl”, rekao je da je ponosan što može da najavi Džafara kao Majkla, i da je u pitanju filmski događaj koji istražuje putovanje čovjeka koji je postao kralj popa.

Foto: Araya Diaz / Getty images / Profimedia

Datum izlaska filma “Majkl” još nije objavljen, ali Fukua je poručio da “dolazi uskoro”.

U najavnom postu Džafar rekreira Džeksonovu prepoznatljivu koreografiju dok nosi zaštitni znak kralja popa – fedora šešir. Džafar pjeva od 12. godine, a svoj prvi originalni singl “Got Me Singing” objavio je 2019.

https://twitter.com/JaafarJackson/status/1620106791576272896?s=20&t=NWAxFLWD_4C7Xb5updSDBA

Govoreći o ulozi, koja označava njegovu prvu veliku glumačku ulogu, u svom postu na društvenim mrežama Džafar je napisao:

– Počastvovan sam što mogu da oživim priču mog strica Majkla. Za sve fanove širom svijeta, vidimo se uskoro – poručio je Džafar.

U izjavi za Variety, majka Majkla Džeksona je rekla da će Džafar glumiti kralja popa.

– Tako je divno vidjeti ga kako nastavlja Džeksonovo nasljeđe zabavljača i izvođača – rekla je majka Majkla Džeksona, a prenosi NME.

Srpska Cafe

CATEGORIES
Share This