Dva koncerta na veliki jubilej: KUD „Čajavec“ obilježava 70 godina postojanja (FOTO)

Dva koncerta na veliki jubilej: KUD „Čajavec“ obilježava 70 godina postojanja (FOTO)

Kulturno-umjetničko društvo “Čajavec” u četvrtak će godišnjim koncertima “Naših 70” i “Djeca Čajaveca banu u čast” obilježiti 70 godina postojanja društva.

Zbog velike zainteresovanosti, ali i brojnosti društva, godišnjicu obilježavaju sa čak dva koncerta.

Kako je saopšteno, dječji koncert “Djeca Čajaveca banu u čast” održaće se u Sportskoj dvorani Obilićevo sa početkom u 18 časova, dok će se drugi, veliki koncert “Naših 70” održati na istom mjestu sa početkom u 20.15 časova.

FOTO: KUD ČAJAVEC
FOTO: KUD ČAJAVEC

– Više od 500 članova izvođačkog, pripremnog, seniorskog i veteranskog sastava, kao i brojnih dječijih sekcija, te pjevačkih grupa, zajedno sa narodnim orkestrom predstaviće se igrom i pjesmom mnogobrojnoj publici koja iz godine u godinu nagrađuje gromoglasnim aplauzima naš repertoar. I ove godine potrudili smo se obogatiti repertoar još jednom novom koreografijom, oživiti neke stare, te sve to objediniti kratkim dramskim komadima koje će, kao nekada, izvoditi naši članovi – poručuju iz KUD “Čajavec”.

Osim toga, publiku su odlučili nagraditi ulaznicama za koncert “Naših 70”. Učestvovanjem u nagradnoj igri preko Instagram stranice društva, publika ima priliku da osvoji tri puta po dvije ulaznice za veliki koncert.

 

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This