„Divlja noć“ Najkrvaviji božićni film do sada (VIDEO)

„Divlja noć“ Najkrvaviji božićni film do sada (VIDEO)

Film „Divlja noć“ predstavlja ciničnu verziju Božića i prazničnog perioda.

Zvijezda serije “Stranger Things” igra osvetoljubivu verziju Djeda Mraza, koji se bori protiv visoko obučenih plaćenika čija pljačka ometa njegovu rutu dostave poklona.

Na početku trejlera za neobičan božićni film “Violent Night” Djeda Mraz podriguje i ponaša se onako kako se Bili Bob Tornton ponašao u hitu “Bad Santa” iz 2003. godine. Bezvoljan je i ovo doba godine za njega je samo konzumerističko divljanje po tržnim centrima i ništa više od toga, jer djeca odmotavaju poklone kao mali narkomani. Nikad zadovoljni.

Raskalašeni Djeda Mraz i gubitnički humor nisu ništa novo kada su u pitanju praznični filmovi, ali djedica koji puca iz svih raspoloživih oružja poput Ramba je poprilično egzotična pojava. Ako tome dodate činjenicu da Djeda Mraza igra Dejvid Harbor, kojeg smo gledali kao Hopera u Netfliksovoj seriji “Stranger Things”, možda u ovom trenutku nema boljeg načina za “ubiti” koji sat pred ekranima.

Film na IMDB-ju ima ocenu 7. Onima koje ocjene nešto znače – za dobru zabavu to je više nego dovoljno. Recimo još i to da je film režirao Norvežanin Tomi Virkola te da iza filma stoji produkcija odgovorna za ovogodišnji akcioni hit sa Bredom Pitom “Bullet Train”.

Universal je “Divlju noć” poslao u bioskope početkom decembra, zaradivši milione dolara. Nakon uspješne bioskopske distribucije, film su učinili dostupnim i na internet platformama.

Službeni sinopsis glasi: “Kada tim plaćenika upadne na bogato prodično imanje na Božić, uzimajući ukućane za taoce, nisu svi spremni na dolazak neočekivanog ratnika. Djeda Mraz je na terenu i sprema se da pokaže da nije svetac.”

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This