Vujović: Danas treba da govore oni koji su stvorili Republiku Srpsku, a mi da ne odustajemo od borbe za njenu bolju budućnost!

Vujović: Danas treba da govore oni koji su stvorili Republiku Srpsku, a mi da ne odustajemo od borbe za njenu bolju budućnost!

Polaganjem cvijeća na spomenik poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata, kao i na spomenike stradalih u prethodnim ratovima, počelo je obilježavanje Dana Republike u Bileći.

Domaćin svečanog prijema je predsjednik Skupštine opštine Bileća, Mato Vujović a prijemu su prisustvovali predstavnici Opštine Bileća, Boračke organizacije kao i predstavnici javnog i kulturnog života Bileće.

„Dobro bi bilo da danas o Republici Srpskoj govore samo oni koji su je stvarali, oni koji su krvarili za nju i oni koji su najljepši dio svog života proveli u borbi za Republiku Srpsku.

Dobro bi bilo da smo onima, koji su dali život za Republiku Srpsku vječno zahvalni i da nikada ne zaboravimo da nije bilo njih hrabrih, danas ne bi bilo ni nas slobodnih.

Zato, nemamo pravo da mi, čiji su je očevi stvorili, odustanemo od borbe za bolju Republiku Srpsku.

Čestitam Dan Republike Srpske i njen 30. rođendan svim građanima Republike Srpske, posebno borcima koji su je stvorili, u nadi da ćemo svi zajedno doprinijeti njenoj boljoj budućnosti,” izjavio je predsjednik SO Bileća, Mato Vujović.

ISTOK

CATEGORIES
Share This