Sve ukazuje da od oktobra dolaze promjene u Srpskoj

Sve ukazuje da od oktobra dolaze promjene u Srpskoj

-Puls javnosti pokazuje da od oktobra Republika Srpska dobija novu predsjednicu koja će u fokus svog rada stavljati teme koje su važne za bolji život naših sugrađana, te za razvoj i prosperitet Republike Srpske – naveo je Vuković.

 – Možete da zapišete odmah ime i prezime. Predsjednik Republike Srpske će biti Jelena Trivić. Ona će pobijediti Milorada Dodika, što pokazuju brojne ankete i analize, zbog čega imamo razlog za optimizam – rekao je Nenad Vuković, zamjenik predsjednika PDP-a, gostujući u emisiji „BHT1 Uživo“.

Vuković je rekao da nasuprot Jelene Trivić kao kandidata imamo Milorada Dodika koji predstavlja simbol vlasti i svega onoga negativnog što se dešava u poslednjih 20 godina.

– Puls javnosti pokazuje da od oktobra Republika Srpska dobija novu predsjednicu koja će u fokus svog rada stavljati teme koje su važne za bolji život naših sugrađana, te za razvoj i prosperitet Republike Srpske – naveo je.

On kaže da opozicija ima samo jednog kandidata za predsjednika Republike Srpske, a to je Jelena Trivić.

– Ne postoji nikakav treći put, svi koji to zagovaraju su u službi režima. Ovdje postoje samo dva puta: ili oni ili mi, dobra budućnost za Srpsku i naš narod ili dalje uništavanje. Pobijediće razum, snaga argumenata, znanje i stabilnost, odnosno pobijediće Jelena Trivić – zaključio je Vuković.

(BN)

CATEGORIES
Share This