SNSD sa partnerima uvodi politički cirkus u Bijeljini

SNSD sa partnerima uvodi politički cirkus u Bijeljini

„Ja ovim putem postavljam pitanje onima odbornicima predvođenim SNSD-om čime oni odgovaraju kada ne prođe opoziv. Da li su to njihove funkcije i čega se to odriču i u kakav politički cirkus uvode Bijeljinu“, upitao je Petrović.

Gradonačelnik Ljubiša Petrović (SDS) sastao se sa v. d. predsjednikom SDS-a Milanom Miličevićem i članovima Predsjedništva SDS-a Đorđem Milićevićem i Želimirom Neškovićem.

Razgovaralo se o aktuelnim temama, ali i o inicijativi za opoziv gradonacelnika Petrovića.

Petrović je rekao da će ponovo na sceni biti narodna odbrana Bijeljine.

„Ja ovim putem postavljam pitanje onima odbornicima predvođenim SNSD-om čime oni odgovaraju kada ne prođe opoziv. Da li su to njihove funkcije i čega se to odriču i u kakav politički cirkus uvode Bijeljinu“, pitao je Petrović.

On je naglasio da će to biti referendum između dobra i zla, između poštenih i nepoštenih, pravde i nepravde“, rekao je gradonačelnik Ljubiša Petrović.

Za v. d. predsjednika SDS-a Milana Miličevića, koji je načelnik opštine Teslić, to je slična situacija kakvu je on imao u ranijem periodu, kada je, takođe, SNSD pokušao da ga na referendumu smijeni.

„Interesna grupa ima cilj da zarobi plijen, a to je budžet grada“, kazao je on i dodao da se to neće desiti… „Volja naroda je jasna kada je Bijeljina u pitanju“ rekao je Milićević.

Skupština većina predvođena SNSD-om predala je gradskoj skupštini inicijativu za opoziv gradonačelnika tog grada.

(BN Foto: BN)

CATEGORIES
Share This