Šarović o Prijedoru „Ako ih tamo pobijedimo, mi smo pobjednici za opšte izbore 2022.“

Šarović o Prijedoru „Ako ih tamo pobijedimo, mi smo pobjednici za opšte izbore 2022.“

Izbori u Prijedoru su  istorijska prilika da zadamo konačan udarac SNSD i da imamo Prijedor Banjaluku i Bijeljinu kao ključne temelje opozicije, istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke, Mirko Šarović.

Ako ih pobijedimo u Prijedoru, mi smo pobjednici za opšte izbore 2022. godine i oni to znaju. SDS će nastojati da imamo jednog zajedničkog kandidata opozicije u Prijedoru. Vidjećemo ko može da ima najveću podršku i jedan zajednički kandidat je nešto ka čemu treba da težimo – poručio je Šarović.

Predsjednik SDS je kazao da će SDS kroz proces koji slijedi, nastojati da opozicija iznese kampanju svog kandidata ne dirajući u razloge koji su naveli, već sad bivšeg gradonačelnika, da podnese ostavku.

– SDS se nikada nije bavio prljavim stvarima. Razloge za ostavku ostavljamo bivšem gradonačelniku i njegovoj porodici i njegova je to odluka. Samo nekorektni i nedostojni ljudi mogu optuživati SDS za ovu aferu u Prijedoru koja je dovela do ostavke gradonačelnika – izjavio je Šarović, saopšteno je iz SDS.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This