Radnici RiTE Gacko: Ucjene SNSD-ovih „moćnika” su prešle granicu ljudskog ponašanja

Radnici RiTE Gacko: Ucjene SNSD-ovih „moćnika” su prešle granicu ljudskog ponašanja

Radnici zaposleni u preduzećima i javnim ustanovama čiji su direktori dio vladajućeg SNSD-a, iz godine u godine imaju iste probleme, posebno u periodu izborne kampanje.

Ove godine problemi su im mnogo teži i izraženiji, jer su pritisci i ucjene istih prešle granicu ljudskog ponašanja.

Naime, radnici RiTE Gacko kažu da će posebno ova predizborna kampanja ostati zapamćena po prijetnjama, ucjenama i žestokim pritiscima kako bi se glas više dao Dodiku i Cvijanovićki.

„Svaka predizborna kampanja nam je teška, jer nas ucjenjuju poslom. Prijete nam i vrše razne pritiske kako bismo pristali da glasamo za SNSD. Ova godina nam je posebno teška, jer ucjene SNSD- ovih „moćnika” Srđana Milovića i Miodraga Šešlije prelaze granice ljudskog ponašanja”, kažu maltretirani radnici.

Da li je poseban i neljudski pritisak na radnike znak da direktori RiTE kao i čitava stranka, kojoj pripadaju gube tlo pod nogama i strahovito se plaše poraza?

Jedno je sigurno – što su jači njihovi neljudski potezi, utoliko je veća snaga običnog čovjeka, radnika da se otme iz ništavila i truleži „moćnika” koji ovaj put imaju opravdan razlog za strah.

ISTOK

CATEGORIES
Share This