Pandurević: Nema visokih funkcionera SDS koji bi prešli u NF

Pandurević: Nema visokih funkcionera SDS koji bi prešli u NF

Početna euforija vezano za novu stranku Narodni front Jelene Trivić očigledno splašnjava i prema pisanju Blica nema visokih funkcionera SDS koji bi napravili transfer prema toj stranci.

Tako je član Glavnog odbora SDS Aleksandra Pandurević odbacila sve špekulacije o prelascima nekih visokoih funkcionera SDS čija imena su se pojavila u političkim kuloarima i rekla da se „zlonamjerno puštaju priče o prelasku naših funkcionera, da bi poljuljali po dubini članstvo, ali da niko nigdje neće niti bilo kome pafda na pamet da iz stranke koja je brend ide u konglomerat papaka raznih partija.“

Pandurević je takođe rekla da „su Govedarica i Babalj rasli uz SDS i da je uvreda i pomisliti da bi oni bilo gdje iz SDS“.

Nedavno je sličnu izjavu dala i poslanik SDS iz Prijedora Maja Dragičević-Stojić koja je odbacila sve špekulacije oko njenog prelaska u partiju Jelene Trivić.

Na slično pitanje o mogućem tarnsferu je i Aleksandar Trninić, poslanik SDS iz Laktaša odgovorio da „visoko cijeni Jelenu Trivić, ali da zasad ne bih ništa komentarisao“.

U svakom slučaju, ukoliko bi i bilo nekih manjih prelazaka iz SDS, očigledno je da neće biti zvučnijih imena, kako je to bilo najavljivano.

Da li će i u kojoj mjeri ovi transferi i prekompozicija unutar opozcije ostaviti tragove na buduće odnose unutar opozicije, ostaje da se vidi, ali je za sada jasno da će većinu stranke Jelene Trivić činiti nezadovoljni dijelovi PDP, zbog očiglednog sukoba nje i Draška Stanivukovića.

Što se tiče vladajućih stranaka za sada je jedino izvjestan prelazak narodnog poslanika DNS-a Željka Dubravca.

ISTOK

CATEGORIES
Share This