Ne slušajte čovjeka koga je NATO doveo na vlast

Ne slušajte čovjeka koga je NATO doveo na vlast

Republiko Srpska, probudi se! Ne dozvoli da se stavlja meta na čelo novinarima, političarima i narodu koji ne sluša slijepo čovjeka koga je vlast doveo NATO i Zapadne sile. On im je i dalje najbolji saveznik, a u javnosti se predstavlja drugačije, poruka je Milana Miličevića, predsjednika Srpske demokratske stranke.

„Etiketirati novinare i ugrožavati njihovu bezbjednost je najsramniji čin političkog djelovanja. Кao ljekar svjestan sam da su ovakve izjave poziv psihopatama, a ima ih svuda oko nas. Njima treba liječenje, a ne poziv na nasilje“, naglasio je Miličević.

On je poručio da ako ne dokaže kao što je rekao da ,,pojedini novinari i mediji ruše Republiku Srpsku“ onda Dodik mora odgovarati za klevetu – po istim principima po kojim on želi da progoni političke neistomišljenike i slobodnomisleći narod.

„Hoćemo li se probuditi i osuditi ovakve riječi? Ovo nije pitanje samo za vlast, opoziciju i novinare. Ovo je pitanje za sve radi opstanka Republike Srpske. Probudimo se“, zaključio je Miličević

(BN) Foto: SDS

CATEGORIES
Share This