Miličević: Igre bez kraja Кristijana Šmita i vladajućih

Miličević: Igre bez kraja Кristijana Šmita i vladajućih

Zbog čega dizanje tenzija oko odluka nelegalnog visokog predstavnika? Da u Republici Srpskoj danas postoji legalni visoki predstavnik koji može da nametne odluke, mi se ne bismo dvoumili i sa čvrstim stavom bismo se borili protiv tih odluka, istakao je Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

„U nekadašnja vremena, kada je Srpska demokratska stranka osjetila najviše teror tadašnjih legalnih visokih predstavnika, nismo imali podršku svih političkih partija sa srpskim  predznakom iz Republike Srpske iako smo tražili srpsko jedinstvo koje nas je tada moglo odvesti u mnogo bolji život. Srpska demokratska stranka ne kalkuliše sa svojim narodom i Republikom Srpskom kao što to radi SNSD svih ovih godina“, naglasio je lider SDS.

„Srpska demokratska stranka je državotvorna stranka. Jasno podržavamo sve ono što štiti interese naše zemlje krvlju stečene. Zato smo i podržali u Narodnoj skupštini Zakon o neprovođenju odluka Ustavnog suda do donošenja Zakona o ustavnom sudu i neobjavljivanju odluka
Visokog predstavnika u Službenom glasniku Republike Srpske, ali igre bez granica između nelegalnog visokog predstavnika, SNSD-a i njihovih partnera iz Federacije idu dalje“, pojasnio je Miličević.

On je kazao da dizanje tenzija i dogovori gore navedenih su samo utjerivanje straha ljudima i bježanje od pitanja javnosti o teškom ekonomskom stanju.

„Jasno je da Кristijan Šmit ne može biti problem. On je trenutno igračka SNSD-a i njihovih koalicionih partnera iz Federacije. Predstave u ovoj zemlji i dalje traju, a omladina ne zna da li da čeka neka dugo najavljivana bolja vremena ili da se pridruži prijateljima koji su otišli u svijet“, zaključio je Miličević.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This