Luka Petrović ucjenjuje zaposlene za glas na izborima

Luka Petrović ucjenjuje zaposlene za glas na izborima

Rukovodstvo Elektroprivrede RS vrši klasični politički mobing  nad zaposlenim, tražeći im da popune formulare i unesu podatke koji bi se zloupotrebili na izborima. Sredstva se ne biraju, a očigledno je da je zavladala panika u redovima vladajućih, jer im situacija uoči izbora i raspoloženje glasača ne ide na ruku.

Ovih dana se zaposlenim u Elektroprivredi RS dijeli formular koji treba da popune i unesu sljedeće podatke: ime i prezime, glasa za, odradili mu neku uslugu, očekuje neku pomoć, imena punoljetnih članova porodice.

Do koje mjere ide beskrupuloznost SNSD-a i njihovih partijskih kadrova, da se ne libe neskrivenog kršenja elementarnih demokratskih i zakonskih normi, otvoreno nudeći protivusluge za glas.

Da li će građani pristati i na ovakvu vrstu ponižavanja, vidićemo, iako neka praksa iz ranijih vremena i izbora pokazuje da korupcija građana na izborima postaje “normalna” pojava. Ništa nam se ne dešava na šta sami nismo pristali!

A da je ponižavanje i vrijeđanje naroda u režiji SNSD-a takođe normalna stvar,  najbolje smo mogli da vidimo iz nedavnog nastupa predsjednika SNSD-a Milorada Dodika u Narodnoj skupštini RS kada je bacio rukavicu u lice narodu nazvavši ga “glupim i jadnim”.

ISTOK

 

CATEGORIES
Share This

COMMENTS