Lučić tvrdi da je Elek pokušao reket od 1,2 miliona KM

Lučić tvrdi da je Elek pokušao reket od 1,2 miliona KM

“Gospodin Elek bi trebao da kaže javnosti da je on taj koji je meni prišao za sto i ponovo pokušao da me reketira, jer već dvije godine on sa svojim saradnicima pokušava da od mene iznudi 1,2 miliona konvertibilnih maraka za “uslugu” postavljanja šestosjeda na opštini Trnovo, u blizini apartmanskog kompleksa koji gradi moja firma”, kazao je Mladen Lučić, odbornik DNS-a.

Kako kaže, netačno je da ih je bilo 20 već 6 (šest) i nismo došli da pravimo probleme već smo bili isprovocirani na način kakav to samo gospodin Elek zna i svi oni koji su ikada imali posla sa njim to znaju.

Lučić kaže da je netačna informacija da je on jedan od vlasnika firme “Legend” d.o.o, već je JEDINI vlasnik firme “Legend” d.o.o. i da je nivo ulaganja njegove firme najveći u posljednje vrijeme na Jahorini i u opštini Trnovo.

-Isto tako MUP RS, SIPA i Tužilaštvo bi se trebali pozabaviti time kako je Elek prodavao zemlju opštine Trnovo, kupovo šestosjede, namještao licitacije, do toga kako je završio fakultet, kako radi na 5 mjesta i ima vozni park od preko 2 miliona KM, a ne trivijalnim stvarim poput toga da njega neko napada – rekao je Lučić.

On dodaje da Elek preko OC Jahorina današnjim sopštenjima želi od sebe da napravi žrtvu, a sve kako bi prikrio svoj milionski kriminal koji provodi na Jahorini.

-Elek Nedeljko već neko vrijeme prijeti meni i pokušava na sve načine da iznudi novac od mene. Žalosno je to što ljudi poput Eleka imaju instalirane ljude u strukturama policije koji već donose i kvalifikuju djela, a ja do ovog momemta nisam ni dao izjavu u policiji – kaže Lučić i nastavlja :

-Što se tiče gospodina Nešića, on nije bio blizu mene i Eleka dok smo se raspravljali, te Elek na jedan perfidan način pokušava da uvuče Nešića u sve ovo i na taj način mu nanese političku štetu.

On ističe da mu je žao ako su gosti doživjeli neprijatnost njegovom raspravom sa gospodinom Elekom i na tome se duboko izvinjava svim gostima.

– Želim da napomenem da za sve gore navedeno posjedujem dokaze. Takođe, molim sve medije i državne organe da se uzdrže od natačnih i jednostranih kvalifikacija događaja i da ne slušaju slijepo političke komesare koji pokušavaju na ovaj način da postignu poene, već da saslušaju i drugu stranu – zaključio je Lučić.

(BN)

CATEGORIES
Share This