Lažni dokument na “engleskom” falsifikat koji nisu znali da prevedu uz pomoć nastavnice engleskog jezika

Lažni dokument na “engleskom” falsifikat koji nisu znali da prevedu uz pomoć nastavnice engleskog jezika

– Evo i Dodikovog “dokaza” o američkim dolarima (britanske funte više nisu u modi). Pretpostavljam da je ovaj jeftini falsifikat nastao na način da su Dodik i Sanja Vulić diktirali tekst Srđanu Mazalici, pa onda on sve to preveo uz pomoć google translate.

Ovo stoji u objavi Jelene Trivić, kandidatu SDS i PDP za predsjendika Republike Srpske.

– Umjesto što našim novcem plaća nekakve teletabis analitičare, Dodik je mogao angažovati nekoga ko poznaje engleski jezik.
Zapravo, mogao je taj posao povjeriti Željki Cvijanović. Ako se ne varam, ona je nastavnik engleskog jezika. Obzirom da nju u SNSD-u niko ne shvata ozbiljno, pa čak i ne pozdravlja, a što smo vidjeli na Viškovićevom primjeru, ona je mogla bar nešto korisno uraditi za stranku i napisati tekst na engleskom jeziku bez gramatičkih grešaka”, napisala je Trivićeva.

Ona je priložila i navodni dokaz režima kako je ona plaćena američkim dolarima da sruši Milorada Dodika na kome je crvenom olovkom podvukla riječi, koje dokazuju da se radi o režimskom falsifikatu.

U prethodnoj objavi Trivićeva je podsjetila da je prije desetak dana konstatovala da se Dodik potpuno pogubio u kampanji i da sada vidi da će u takvom stanju dočekati i izborni dan.

Očigledno je, kaže ona, da Dodik teško podnosi činjenicu da zaostaje oko 10%.

“Pretpostavljam da niko iz SNSD-a nije imao hrabrosti da mu saopšti da je tu razliku nemoguće stići do izbora.Vidimo da je sada očajni Dodik u kampanju uključio svoje plaćenike, u vidu nekakvih teletabis analitičara. Vjerujem da će njih nakon izbora nadležno tužilaštvo pozvati na razgovor, pa ćemo saznati koliko ih je Dodik platio i to novcem otetim od građana Republike Srpske”, navela je Jelena Trivić.

Ona smatra da bi bilo dobro da neko od Dodikovih saradnika istom javi da nebulozama o funtama i dolarima nije uspio da skrene pažnju sa svoje izdajničke politike.

“Iako je prošlo tri dana, Dodik još uvijek nije javnosti objasnio zašto je sa svojim šefom Milanovićem slavio pustošenje srpskih gradova u zločinačkoj akciji “Maestral”. Ako ništa drugo, Dodik je barem mogao naložiti Sanji Vulić da se oglasi o tome kako je bilo na slavlju”, navela je ona.

(BN)

CATEGORIES
Share This