Kao i prije 32 godine ponosno stojimo ispod zastava SDS-a i Republike Srpske

Kao i prije 32 godine ponosno stojimo ispod zastava SDS-a i Republike Srpske

Srpska demokratska stranka je preteča Republike Srpske i time se ponosimo. Danas proslavljamo 32 godine postojanja i našu krsnu slavu sa istom misijom koju su imali i oni koji su prije 30 godina stali na čelo Republike Srpske i izborili njeno političko postojanje, istakao je Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke danas na proslavi Petrovdana, krsne slave Srpske demokratske stranke.

„Naše ambicije su uvijek najveće i u oktobru mjesecu bićemo opet predvodnici talasa promjena koji treba da donese bolji život za sve građane. Želimo da vratimo  Republici Srpskoj sve ono izgubljeno u proteklih 16 godina. I sinoć i danas i svaki naredni dan mi smo ispod zastava Republike Srpske i Srpske demokratske stranke jer su te zastave zauvijek vezane jedna za drugu. Republika Srpske je ispred svega za nas.“, poručio je Šarović.

On je svim članovima SDS-a čestitao srećnu krsnu slavu poruku da je SDS sposoban da bude predvodnik promjena.

„Svim članovima neka je srećna 32. godišnjica od postojanja Srpske demokratske strank, stranke koja je sa borcima i narodom stvorila Republiku Srpsku. Naša je obaveza da SDS konslidovana i jača, sa dobrim lisitama za NSRS i Parlament BiH i sa odličnim kandidatima za inokosne fukncije  gospodinom Šarovićem i gospođom Trivić napravimo pretpostavke za promjene“, poručio je Milan Radović, koji se u svojstvu domaćina obratio novinarima.

On je kazao da su priprema SDS za izbore već počele i da SDS očekuje pobjedu.

„Srpska demokratska stranka danas konsolidovana dočekuje izbore i ponovi ćemo uz narod dočekati pobjedu i donijeti promjene koje ovome narodu nasušno trebaju“, poručio je Radović.

Krsnoj slavi SDS-a Petrovdanu prisustovali su brojni gosti među kojima delegacija Demokratske stranke Srbije i Srpske narodne partije iz Srbije, predstavnici SPS Republike Srpske kao i delegacija Partija demokratskog progresa na čelu sa Jelenom Trivić, kandidatom za predsjednika Republike Srpske i Branislavom Borenovićem, predsjednikom PDP-a.

(BN)

CATEGORIES
Share This