Izliv kanalizacije u mozak

Izliv kanalizacije u mozak

Treći najveći grad Republike Srpske sa oko 100.000 stanovnika Prijedor, rudarski grad podno planine Kozare ima pregršt lijepih stvari da nam pokaže, no početkom mjeseca novembra fotografije koje gledamo od najodgovornijeg i prvog čovjeka grada su najblaže rečeno bizarne.

Povraćanje, puna usta tabela, nož na stomaku, pozeraj ispred pisoara, ležeći gradonačelnik ispred VC-e šolje, nag u kadi – sve su to opisi fotografija, prizora jednog gradonačelnika iz viber prepiske, koje su ugledali svjetlost dana! Nakon dva dana ćutanja oglasili su se iz kabineta gradonačelnika saopštenjem za javnost u kojem tvrde da je sve fotomontaža i da je posrijedi udar na gradonačelnika i sve što je do sada urađeno za građane Prijedora! Isto je ponovio i gradonačelnik pred televizijskim kamerama u intervjuu.

Najnoviji skandal izazvao je veliku pažnju domaćih i regionalnih medija, građani zgađeni, a partija SNSD-e čiji je Pavlović kadar, još ćuti.

Dvije čaše vina bile su dovoljne za ostavku švedske ministarke Hadžialić.

Švedska ministarka obrazovanja Aida Hadžialić koja je 2016. godine prilikom policijske kontrole zaustavljena za volanom s 0,2 promila alkohola u krvi podnijela je ostavku i uputila javno izvinjenje građanima i preuzela odgovornost zbog svog postupka.

Znajući naše (ne)prilike za očekivati je da gradonačelnik Pavlović ostane gradonačelnik Prijedora.
Dodijelite mu orden, kandidujte ga za poslanika! Toliko smo truli da skandal kvalifikuje lični napredak!
Ovo je izliv kanalizacije u mozak!

Preživi li SNSD-e izbore 2022. godine, Srpska preživjeti neće.

Miloš Milošević/ISTOK

CATEGORIES
Share This