Govedarica: Vukanović da preispita svoje ponašanje unutar opozicije

Govedarica: Vukanović da preispita svoje ponašanje unutar opozicije

Opoziciono djelovanje i politička borba protiv SNSD narodnog poslanika Nebojše Vukanovića je nešto što je SDS uvijek pozdravljao, ali njegovo djelovanje unutar opozicije je postalo potpuno kontraproduktivno, posebno iznošenje lažnih tvrdnji vezano za OO SDS Višegrad i njenog predsjednika Miroslava Kojića, rekao je Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS.

“Mi razumijemo da se Vukanović i  njegova stranka Za pravdu i red nastoje nametnuti javnosti i nezadovoljnim glasačima, ali način na koji on to radi je potpuno neprimjeren, jer se sve više fokus stavlja na odnose unutar opozicije, a sve manje na stranke na vlasti i SNSD. Sigurni smo da SNSD likuje nad ovakvim pojavama, iako su odnosi i unutar SNSD i koalicije vlasti daleko lošiji nego što se to predstavlja javnosti”, smatra Govedarica.

“Potpuno je neprimjereno da on svoj imidž u javnosti gradi na neistinama o SDS u Višegradu, ukoliko je poznato da je jedini SDS danas opozicija u lokalnom parlamentu, a način glasanja odbornika SDS nije nikada bio, niti treba da bude, protiv interesa građana Višegrada”, rekao je Govedarica.

“Njegov lični odnos i očigledna netrpeljivost prema predsjedniku SDS Višegrad Miroslavu Kojiću, koje imaju genezu u odnosima za vrijeme kampanje, ne mogu biti opravdanje za napadanje niti Kojića niti SDS u Višegradu”, kaže Govedarica.

“A ukoliko Vukanović smatra da treba da ima veći politički prostor i značaj u Višegradu, kako on i najavljuje, neka to radi pozitivnom promocijom svoje politike i na štetu stranka vlasti, a ne na štetu SDS u toj opštini, iznoseći neistine i uvrede”, poručio je Govedarica.

ISTOK

CATEGORIES
Share This