Gorica Dodik: Sve dok je Ćurla u SNSD, opozicija će imati razlog da prigovara

Gorica Dodik: Sve dok je Ćurla u SNSD, opozicija će imati razlog da prigovara

– Što se tiče proslave u SNSD, kada su mi poslali snimke Ćurle koji se šepuri na terasi GO sve mi je bilo jasno, napisala je Gorica Dodik na svom Tviter profilu komentarišući jučerašnju žurku za maturante u prostorijama Gradskog odbora SNSD.

Odgovarajući na optužbe da je “besplatan alkohol” služen tim povodom uzrok incidenta na psolavi maturanata, Gorica dodaje:

“Ne znam ko je organizator proslave za maturante na ‘Aquani’, ali koliko sam ispratila u medijima incident se desio tamo”, navodi Dodikova.

Gorica dalje navodi da će opozicija imati povodo da se žali, sve dok pojedinci poput “Ćurle” okupljaju omladinu na takav način u SNSD.

“Iskreno, briga me više šta će ko reći i ko će se kome žaliti na mene da ja svojim pisanjem rastjerujem ljude iz GO BL, ali neka je Ćurla i kompanija tu da okupljaju omladinu na takav način i daje povoda opoziciji da svašta pričaju. I neka pričaju, sve dok je on tamo, imaće razloga”, navodi Dodikova.

Dodikova dalje navodi da se incident dogodio na “Akvani”, ali da nadležnim odgovara da se za to krivi SNSD.

“Hoce li se oglasiti organizator proslave u Aquani ili mu odgovara da se incident tamo pripisuje SNSD-u?! Da li će se nastaviti prepucavati u medijima i svaljivati krivica sa jednih na druge ili ce se preuzeti odgovornost?! Incident se desio na Aquani, ko je odgovoran?”,navodi Dodikova.

 

Vijesti Srpske
CATEGORIES
Share This