Drago Kalabić poručio Dodiku: Ti si sa bratijom predao VRS bez ijednog metka! Što si više ustupaka pravio, više si napredovao.

Drago Kalabić poručio Dodiku: Ti si sa bratijom predao VRS bez ijednog metka! Što si više ustupaka pravio, više si napredovao.

Nekadašnji član Predsjedništva SNSD-a i poslanik te partije u ranijim sazivima parlamenata na nivou Republike Srpske i BiH Drago Kalabić tvrdi da je Milorada Dodika sa bratijom predao VRS bez i jednog metka, bez i jednog ustupka i bilo kakvog benefita za RS.

Drago Kalabić je na svome facebook profilu napisao sledću poruku:

Kada ste Milorade, ti, Ivanić i Kalinić odlučili da predate VRS na nivo Bih, ja sam bio PROTIV.

Sjećaš sa da sam i tebe molio da budeš protiv. Ti si rekao da moraš i da imaš pritisak. Pitao sam te kakav, nikada nisi objasnio. Ja moram priznati da sam glasao po savjesti i da ni tada ni poslije nisam imao nikakav problem, pritisak ili nešto slično.

Trebalo mi je dugo vremena da shvatim da je taj pritisak ustvari trgovina i što si više ustupaka pravio, više si napredovao.

Ovo ti pišem zbog budalaština koje promovišeš ovih dana oko vojske i odbrane. Vidiš, Milorade, ti si sa bratijom predao VRS bez i jednog metka, bez i jednog ustupka i bilo kakvog benefita za RS.
I sada ti nas ubjeđuješ Milorade da će isto tako Bošnjaci a i Hrvati tebi to ponovo predati bez metka, bez borbe, bez teške muke.
NEĆE Milorade. I ja i ti to dobro znamo.
Ti znaš da je tvoja priča šuplja i prazna i namijenjena onim nesrećnicima pod šatorom uz litru jesenje brlje. A posledice tvoje politike mogu biti pogubne za sve nas. O tome neki drugi put.
Još samo da ti kažem, da ovi nesrećnici što stoje iza tebe kao da im je neko umro, Željka, Radmanović, Radovan, Majkić, svašta pričaju po Bl. Kod tebe ćute, a ovamo pričaju da si prolupo, da si izgubljen i da je gotovo. Ti znaš kako ja to znam…. Nije dobro Milorade….
(Vijesti Srpske)
CATEGORIES
Share This