Dodikov novi šou u Narodnoj skupštini RS: Otkrio da prisluškuje opoziciju

Dodikov novi šou u Narodnoj skupštini RS: Otkrio da prisluškuje opoziciju

Nakon što je naprasno stigao na zasjedanje Narodne skupštine RS, nakon današnjih sastanaka u Sarajevu, Milorad Dodik je očigledno nedovoljno koncentrisan javno obznanio da prisluškuje lidere opozicije i da mu Lukač redovno dostavlja izvještaje, pri čemu je iznio niz pikanterija…

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je indirektno potvrdio da se prisluškuje komunikacija pojedinih funkcionera opozicije u RS-u.

On je o tome govorio tokom obraćanja na posebnoj sjednici NSRS-a na kojoj se raspravlja o ukidanju vanrednog stanja u RS.

– Lukače (Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS-a op.a.), je li tačno ono što ti mene dostavljaš, je li tačno – kazao je Dodik, a nakon negodovanja opozicije, dodao je:

– Nema vlasti koja ne sluša opoziciju.

Obraćajući se zastupnicima SDS-a Nebojši Vukanoviću i PDP-a Drašku Stanivukoviću, upitao je “je li tačno ono da ti duguje pare…”.

– Tačno znamo šta radite i srušićemo vas – dodao je Dodik.

Kritikujući način rasprave tokom skupštinskih zasjedanja i govore opozicionara, upitao je ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača:

– Šta ti Lukače radiš ovdje, što ih se bojiš? Ne treba nikoga tući, ali treba reći – istakao je Dodik.

Zatim je nastavio:

– Mi smo vlast, ko vas šiša što ste opizicija. Nosite se dođavola. Vi ste remetilački faktor u društvu – kazao je Dodik između ostalog.

(SB)

CATEGORIES
Share This

COMMENTS