Dodik u sve većem strahu i nervozi napada sve redom

Dodik u sve većem strahu i nervozi napada sve redom

Do koje mjere je Milorad Dodik nervozan i preplašen najbolje pokazuje njegov bijes, bestidne optužbe i laži protiv svih koji ne misle kao on, prije svega opozicije u Republici Srpskoj

Tako je  danas svoju, kako je rekao, “tešku političku borbu za Republiku Srpsku” dodatno argumentovao izjavom predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji mu još uvijek nabacuje lopte tezom o ugroženosti Republike Srpske. Neprijatelji su na svim stranama, samo još da ih identifikujemo, da ne bi bilo da se borimo protiv vjetrenjača. Rekli bismo, jedino se ne vidi opasnost za Republiku Srpsku koja dolazi od samog Milorada Dodika, koji je potpuno izgubio kompas i srlja iz greške u grešku.

“To je opštepoznata stvar i to se pokušava na razne načine – golim nasiljem, pokvarenim, prikrivenim mjerama Ustavnog suda BiH u ovom vremenu… To se čini bez oklijevanja i to se vidi”, pokušavao je Dodik da bude što ubjedljiviji, iako  nikome nije jasno šta je tu opštepoznato i šta se to toliko vidi.  Jedino što svako može jasno da vidi jeste ogroman kriminal i bogatstvo porodice Dodik i to je razlog paničnog straha kod njega.

Da ne bi ostalo nedorečeno, Dodik se zahvalio Vučiću na stalnoj brizi za Republiku Srpsku, zbog toga što tako predano ukazuje na njene neprijatelje i dodao da “zahvaljujući našim upozorenjima on je spoznao šta se dešava, a ne Šarović koji nema vremena da ode u  Beograd, osim da obavi privatne poslove, boraveći stalno u britanskoj, američkoj ili njemačkoj ambasadi”.

Ovome možda i ne bi trebao nikakav komentar, tim prije što je Dodik danas na sve načine pokušavao da na sastanak i razgovor privoli upravo te ambasade, ali su ga one odbile.

ISTOK

 

CATEGORIES
Share This