Da nije bilo SDS danas ne bi živjeli u slobodnoj Srpskoj!

Da nije bilo SDS danas ne bi živjeli u slobodnoj Srpskoj!

“Bez obzira na njen položaj danas, svaki Srbin, bez obzira na njegovo političko opredjeljenje danas, treba da sa poštovanjem govori o Srpskoj demokratskoj stranci jer da nije bilo nje, ne bismo danas živjeli u slobodnoj Republici. Doživjeli bismo sudbinu Srba iz Republike Srpske Krajine i Kosmeta”, napisala je Jelena Trivić, poslanik PDP-a u NSRS na svom Fejsbuk profilu.

Trivićeva naglašava: “Kada govorimo o Srpskoj demokratskoj stranci treba da govorimo sa dubokim poštovanjem”, i dodaje:

“Stranka koja je uklesana u temelje Republike Srpske, mobilisala narod kada je bilo najteže i stvorila Republiku Srpsku”.

“Bez obzira na njen položaj danas, svaki Srbin, bez obzira na njegovo političko opredjeljenje danas, treba da sa poštovanjem govori o Srpskoj demokratskoj stranci jer da nije bilo nje, ne bismo danas živjeli u slobodnoj Republici. Doživjeli bismo sudbinu Srba iz Republike Srpske Krajine i Kosmeta”, napisala je ona.

“Porediti SDS sa Golfom 2, sve da je to i istina, jedan pravi političar Srbin sebi ne smije dozvoliti”, naglašava Trivićeva.

To se očigledno, kako kaže, moglo desiti samo jednom “Crnogorcu” koji i ne zna koji mu je nacionalni identitet”.

Radojičić je nedavno rekao da SDS gotovo da ne postoji u Banjaluci, upoređujući ga s “Golfom 2”.

“Ja se znam našaliti da liče (SDS) na “golf 2. Uvijek postoji pet posto ljudi koji će ga kupiti, ali to je i dalje “golf 2”, kazao je Radojičić.

Ovo njegova konstatacija izazvala je ogorčenje ne samo SDS-a u Banjaluci, nego i drugih.

BN TV

CATEGORIES
Share This

COMMENTS