Da nam ovo bude godina promjena i novog početka

Da nam ovo bude godina promjena i novog početka

– Siguran sam da zajedničkim snagama, rame uz rame, u ovoj godini možemo učiniti mnogo više da izgradimo Srpsku po mjeri svih nas“ – poruka je Milana Radovića.

– Uz želju da Republika Srpska tokom 2022. uspješno i na zadovoljstvo svih njenih građana prevaziđe teške izazove koji predstoje, čestitam novu godinu u koju smo upravo zakoračili – poručio je dr Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS u svojoj novogodišnjoj čestitki građanima.

„Da nam izborna 2022. bude godina promjena, novog početka… Vjerujem da će građani okrenuti leđa onima koji decenijama nude nestabilnost i sukobe i da će dati podršku ljudima koji imaju viziju, imaju znanja  i sposobnosti da im konačno ostvare bolji život i sigurnu budućnost. Siguran sam da zajedničkim snagama, rame uz rame, u ovoj godini možemo učiniti mnogo više da izgradimo Srpsku po mjeri svih nas“ – poruka je Milana Radovića.

On ističe da postoji put koji vodi naprijed, da je naša budućost neraskidivo vezana za Evropu, u kojoj ćemo da živimo u miru i bogato, čuvajući dostojanstvo i ugled naše Srpske.

BN TV

CATEGORIES
Share This