Bileća: I djeca sa posebnim potrebama iskorištena u predizbornoj kampanji

Bileća: I djeca sa posebnim potrebama iskorištena u predizbornoj kampanji

Da određene političke partije ne biraju sredstva da bi došle do svojih ciljeva, znali smo odranije.

Međutim, današnji potez bilećke vlasti nas je iznenadio, bez obzira na njihove dosadašnje ispade.

Naime, predstavnici bilećkog SNSD-a sa kandidatom za načelnika opštine Bileća, danas su posjetili Udruženje djece sa posebnim potrebama „Vedar osmijeh” i poklonili im predizbornu tortu.

Fotografije ovih neiskvarenih bića sa predizbornom tortom i okupljenim predstavnicima vlasti su mnogim našim sugrađanima natjerale suze na oči, jer su „obogatile” kolekciju fotografija, koje svjedoče o realizovanim predizbornim aktivnostima. Ovim postupkom su razočarani svi građani Bileće, bez obzira na političko opredjeljenje.

Napomenućemo da je proteklih godina ovo udruženje molilo za pomoć, jer su sredstva iz opštinskog budžeta bila mizerna, ponižavajuća i nedovoljna za opstanak istog.

Na štetu ovih nevinih ljudi popunjavale su se mnoge druge rupe u budžetu, koje su nastajale usljed bahatosti i nepromišljenosti onih koji nisu kategorisani, iako su svoje predizborne aktivnosti realizovali i preko ovog udruženja.

Napomenućemo takođe, da su članovi ovog udruženja uspijevali zarađivati svoj lični dohodak jedan izvjesni period, sve dok im ova ista vlast, od koje su danas dobili predizbornu tortu, nije ukinula i tu mogućnost. Vjerovatno zato što smatraju da su ovoj kategoriji društva dovoljni jeftini pokloni za Božić, Novu godinu i predizbornu kampanju.

Ovi vedri i nevini osmijesi nisu zaslužili ovakav odnos vlasti i sigurni smo da su danas više povrijeđeni nego srećni.

ISTOK

CATEGORIES
Share This

COMMENTS