Bijeljina putokaz za promjene u cijeloj Srpskoj

Bijeljina putokaz za promjene u cijeloj Srpskoj

„Bijeljina je od strateške važnosti za Srpsku demokratsku stranku i pobjeda koju je donio dr Ljubiša Petrović na lokalnim izborima prošle godine putokaz je kojim će cijela Republika Srpska krenuti naredne godine u susret promjenama“, poručio je Radović.

Zamjenici predsjednika SDS Rado Savić i Milan Radović posjetili su Gradski odbor SDS-a Bijeljina, gdje su razgovarali sa gradonečelnikom   Bijeljine Ljubišom Petrovićem (SDS), predsjednikom Gradskog odbora te stranke u Bijeljini Tomicom Stojanovićem i zamjenikom predsjednika   Mladih SDS Radišom Petrovićem.

„Bijeljina je od strateške važnosti za Srpsku demokratsku stranku i pobjeda koju su donijeli dr Ljubiša Petrović i Tomica Stojanović na lokalnim izborima prošle godine putokaz je kojim će cijela Republika Srpska krenuti naredne godine u susret promjenama“, poručio je nakon sastanka  Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS.

Radović je naglasio da je Bijeljina jedan uređen grad koji se nalazi na granici Republike Srpske i Srbije i da je njen značaj i po pitanju saradnje sa maticom višestruk.

“Dosadašnji rad gradonačelnika Ljubiše Petrovića pokazatelj je da su građani mudro izabrali i da su njegova mladost i vizija garant da se Bijeljina nalazi na dobrom putu. U narednih nekoliko mjeseci, gradonačelik nas je izvjestio da se kreće sa konkretnim projektima koji će biti od značaja za građene Bijeljine“, kazao je Rado Savić, zamjenik predsjednika SDS.

(Bntv)

CATEGORIES
Share This