Ako Dodik ovako nastavi i sa Srbijom će nas zavaditi!

Ako Dodik ovako nastavi i sa Srbijom će nas zavaditi!

Ako Dodik nastavi da vodi ovu politiku sukoba i naredne četiri godine, zavadiće nas i sa maticom Srbijom, zapamtite to. Politika koju vodi Milorad Dodik nije dobra za srpski narod u cijelom regionu i to su svi prepoznali, poručio je Darko Babalj, nosilac liste SDS za Parlament BiH.  

„O SNSD-u se nema šta ispričati, oni su ispričana priča. Mi nudimo bolje. Spremni smo da preuzmemo odgovornost  za Republiku Srpsku jer je SDS najspremniji da preuzme odgovornost u najtežim vremenima za srpski narod. Najbolji među nama su dobili priliku da nas vode. Mirko Šarović nije nikad izgubio ijednu bitku u Sarajevu. Jelena Trivić je najbolja među nama i od nje tražimo da poslje izbora bude kao i danas: ozbiljna, odgovorna, stručna i profesionalna“, poručio je Babalj.

On kaže da je Srpska demokratska stranka pažljivo određivala kandidate za liste te  garantovao da 3. ili 4. oktobra neće osvanuti nijedan papak kako je to bilo u prošlosti.

„Narod i mi nećemo praštati papke, jer je to devijacija društva i sistema. Skinuli smo okov straha, ucjena i pritiska. Samo jedan put, jaka, stabilna, s obrazom i odgovorna Republika Srpska, bez podjela  na istok i zapad. Nema dijeljenja na Banjaluku i Sarajevo.  Skinuli smo jaram s vrata u Banjaluci, tamo su pobijedili i Vukota Govedarica i Draško Stanivuković još ranije. Istok Republike Srpske je zatajio 2018. godine. Nemojte to da nam se desi 2022. godine“, zaključio je Babalj.

(BN)

CATEGORIES
Share This