Uhapšeno pet osoba, a evo šta je zaplijenjeno

Uhapšeno pet osoba, a evo šta je zaplijenjeno

Nakon Severa, Kosovska policija juče je  sprovela akciju protiv narkotika i u južnom dijelu Mitrovice, A kako je za prištinske medije potvrdio portparol Kosovske policije, Baki Keljani, akcija se odvija u saradnji sa Tužilaštvom.

Kosovska policija u nastavku sprečavanja i suzbijanja krivičnih djela, a naročito protiv narkotika, sprovodi policijsku akciju – kazao je Keljani.

Dodaje da će se detalji i informacije o akciji koja je u toku, izneti po njenom završetku.

Pojedini mediji precizirali su da je do sada uhapšeno četvoro, a da među njima ima i državljana Albanije.

U međuvremenu Kosovska policija iznela je više detalja o ovoj akciji i saopštila da je u Kosovu Polju uhapšena jedna osoba – S. M. koja je marihuanu prevozila u sakrivenoj pregradi u automobilu.

Pored njega, u automobilima B. R. i N. M., parkiranim u garaži u južnom dijelu Mitrovice, policija je takođe otkrila lažne pregrade.

Nakon pretresa vozila, od kojih dva albanskih a jedno lokalnih registarskih oznaka, i kuće, uhapšene su još dvije osobe, obje sa inicijalima A. M.

Kako navodi Kosovska policija, zaplenjeno je: 56,81 kilogram supstance za koju sumnjaju da je marihuana, tri vozila, 7 mobilnih telefona, 10,507 evra kao i nekoliko novčanica leka i dinara, piše Blic.

Četvorici uhapšenih određena je mjera zadržavanja, dok se protiv jednog nastavlja postupak.

U jučerašnjoj akciji protiv narkotika u opštini Zvečan, gdje je policija otkrila laboratoriju za uzgoj opijata i zaplenila više od milion i po evra narkotika i opreme za uzgoj, uhapšene su četiri osob.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This