U Crnoj Gori ogromni talasi poplavili šetalište (VIDEO)

U Crnoj Gori ogromni talasi poplavili šetalište (VIDEO)

Obilnije padavine i snažan vetar pogodile su juče i Crnu Goru. Burno je bilo i u Herceg Novom u kom su zbog jakog vetra talasi dostigli visinu od nekoliko metara.

Na snimku se vide talasi visine nekoliko metara kako se lome uz samu obalu, prouzrukujući tom prilikom poplavu na šetalištu pored mora, iza kog se nalazi i veliki broj hotela i kuća.

Poplavljena su i neka parking mesta, ali na sreću većih oštećenja na automobilima nije bilo.

Mnoge su snimci uzburkanog mora i morske pene ostavili bez daha, pa svoje oduševljenje nisu krili u komentarima ispod videa.

– Baš je bura, ali je prelepo, volim da vidim uzburkano more, divno volim da vidim more – samo su neki od komentara ispod videa.

Meteorolozi su za naredne dane najavili povremene pljuskove i grmljavinu u Crnoj Gori, naročito u zapadnim, jugozapadnim i centralnim predelima. Ponegde se očekuju umerene do obilne količine padavina, a vetar će uglavnom biti južnih smerova, mestimično umeren do jak.

Podsetimo, nalet lošeg vremena stigao je na Balkan, te je i u Srbiji na snazi crveni meteoalarm, dok je nevreme već napravilo haos u BiH.

(Telegraf)

CATEGORIES
Share This