U akciji “Golub” oduzeto oružje, pancir i pet kilograma droge (FOTO)

U akciji “Golub” oduzeto oružje, pancir i pet kilograma droge (FOTO)

U sklopu akcije “Golub” policija je kod osumnjičenih pronašla oružje, pancir prsluke, a većina uhapšenih je odranije poznata policiji zbog trgovine narkoticima, saznaje Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama do sada su uhapšeni Blaženko Rašević, Danilo Đurović, Žarko Joknić, Vlatko Blažević, Srećko Mandić, Dragan Gajić, Adnan Pirić i Marija Gajić.  Akcija se provodi na teritoriji Pala, Foče i Travnika.

Izvor Srpskainfo oktriva da je polcija prilikom pretresa kod Blaževića pronašla pištolj sa municijom, kako i pancir prsluk.

– Radi se o osobi koja je i ranije prolazila kroz evidenciju MUP Srpske. On je i prije tačno godinu dana bio priveden u sklopu akcije “Vagon” kada je osim njega uhapšen i Tihomir Gudelj sa 12 kilograma marihuane. Međutim, tužilaštvo je tada odlučilo da ga nakon desetak dana pusti na slobodu  – pojašnjava izvor Srpskainfo.

Prema njegovim riječima u sklopu akcije “Golub” oduzeto je i pet kilograma marihune, a koja je pronađena u ovoj istrazi u februaru na području Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This