Sudiji se ljekari bore za život: Muškarac (80) na pješačkom prelazu pokosio sugrađanina (47), a ovo je razlog zašto nije uhapšen

Sudiji se ljekari bore za život: Muškarac (80) na pješačkom prelazu pokosio sugrađanina (47), a ovo je razlog zašto nije uhapšen

Novosađanin J. J. (80), koji je osumnjičen da je 18. jula na pješačkom prelazu na uglu ulica Sutjeske i Maksima Gorkog kolima „pokosio“ i teško povrijedio sugrađanina Aleksandara Č. (47).

Nakon policijskog zadržavanja do 48 časova pušten je da se brani sa slobode, a on se tereti za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Aleksandar Č., inače sudija Osnovnog suda u Novom Sadu, je sa teškim tjelesnim povredama u kritičnom stanju prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine gdje mu se bore za život.

– Pacijent povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine kritičnog zdravstvenog stanja, sa ekstenzivnom politraumom sa vodećim povredama glave i lica i grudnog koša. Nakon kompletne dijagnostike pacijent je smješten na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju KCV – kratko kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, piše Blic.

Slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu koje J. J. tereti za teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i njemu je oduzeta vozačka dozvola, a pušten je da se brani sa slobode i nije zadržan u pritvoru samo zato što ima 80 godina.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This