Radovi na pojedinim dionicama: Danas i narednih dana obustave saobraćaja zbog biciklističke trke

Radovi na pojedinim dionicama: Danas i narednih dana obustave saobraćaja zbog biciklističke trke

Saobraćaj se jutros u Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) odvija nesmetano, ali će u toku dana dolaziti do povremenih obustava na putevima oko i kroz Bijeljinu zbog održavanja biciklističke trke „Beograd-Banjaluka“, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Uperiodu 14.30 do 15 časova obustava saobraćaja biće na dionici magistralnog puta od Pavlovića mosta na granici sa Srbijom do Bijeljine i kroz sam grad.

Drugog dana trke, sutra, od 10.45 do 14 časova obustava će biti na dionicama magistalnog puta Bijeljina-Zvornik, Donje Caparde-Karakaj, regionalnog puta dionice Donje Caparde-Šekovići-Tišća, te dionici Tišća-Vlasenica.

U petak, 21. aprila, od 11.45 do 16 časova do obustava će dolaziti na magistralnom putu Rudanka-Doboj, auto-put “9. januar” dionici Johovac-Prnjavor-Jakupovci, zatim magistralnom putu Klašnice-Šargovac dionica Šargovac-Prijedor.

Za subotu, 22. aprila, obustava je planirana od 11.30 do 16 časova na dionicama Novi Grad-Kostajnica-Kozarska Dubica-Draksenić, zatim Draksenić-Čatrnja-Gradiška, dionici Gradiška-Nova Topla-Laktaši-Klašnice i Klašnice-Banjaluka.

(Srpskainfo)

Zbog sanacije kolovoza danas će se od 8 do 17 časova saobraćaj na dionici regionalnog puta Lopare-Čeli odvijati jednom saobraćajnom trakom.

Zbog uklanjanja objekta i sanacije klizišta na regionalnom putu Srbac-Gornja Vijaka, u Ulici Vlade Vinčića, svakodnevno će dolaziti do obustave saobraćaja svakim radnim danom i subotom od 7 do 17 časova.

Saobraćaj se zbog sanacije klizišta na dionici magistralnog puta Foča-Goražde u mjestu Filipovići odvija otežano, jednom trakom, a izmjene su i na putu Rudice-Novi Grad gdje je u toku izgradnja biciklističke i pješačke staze.

Na magistralnom putu Brčko-Bijeljina i na regionalnom putu Stari Ugljevik-Glavičice u rejonu Glinja saobraćaj se odvija usporeno uz povremene kratkotrajne prekide. Usporen saobraćaj zbog radova i na dijelu magistralnog puta Žegulja-LJubinje, dionica Podvrsnik-LJubinje.

Režim u odvijanju saobraćaja izmijenjen je zbog radova na dionici magistralnog puta Brod na Drini-Vrba u tunelu Čemerno.

Izmjene su i na putnim pravcima Prijedor-Kozarac zbog izgradnje auto-puta, zatim Gradiška-Nova Topola-Klašnice, Brod na Drini (Foča)-Hum (Šćepan Polje), kod Doboja gdje je u toku gradnja auto-puta, te u tunelu Sijeračke stijene na magistralnom putu Dobro Polje-Miljevina.

Deminiranje terena odvija se na regionalnom putu Podnovlje-Polje, kod deminerskog gradilišta “Gornji Božinci” i na magistralnom putu Kotor Varoš – Mitrovići u mjestu Viševica. Zbog toga će dolaziti do privremene obustave saobraćaja svakim radnim danom.

Vangabaritni prevoz kreće se putnim pravcem Stanić Rijeka-Derventa-granični prelaz Brod. Vozačima se savjetuje da na tim dionicama voze opreznije i poštuju uputstva ovlaštenih lica iz pratnje.

U FBiH se zbog radova sporije saobraća se na putnim pravcima Jablanica-Mostar u Donjoj Jablanici, Čevljanovići-Nišići, u Konjicu, na skretanju za Orahovicu, kao i na raskrsnici Gornja Kalesija-Sapna.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu Ljubinje-Trebinje saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu. Zatvoren je i most na ulazu u Nemilu, a vozači mogu koristiti raskrsnicu u Topčić Polju.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja.

CATEGORIES
Share This