Radojčić ipak pozitivan na koronu

Radojčić ipak pozitivan na koronu

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić objavio je da je, ipak, pozitivan na virus korona.

Iako sam na brzom testu u utorak uveče imao negativan ishod upravo sam obavješten da sam na PCR testiranju pozitivan na virus korona! Kao i veći dio moje porodice. Imam povišenu temperaturu i respiratorne poteškoće. Nalazim se na kućnom liječenju – napisao je Radojičić na Tviteru.

Zahvalio se ljekarima i medicinskom osoblju na pruženoj pomoći.

– Uzimam više različitih lijekova i vitamina za izliječenje. I ovaj put preporuka svima: pazite se! Virus je veoma prisutan oko nas. Ovo se stvarno dešava i može bilo kome. Čuvajte svoje zdravlje i svoje najbliže! – poruka je Radojičića, koji je ponovo kandidat za mandat gradonačelnika.

Podsjetimo, Radojičić je sinoć u večernjim časovima imao zdravstvene probleme, zbog kojih se javio na ljekarski pregled.

Sve obaveze koje je gradonačelnik Banjaluke imao su otkazane ili ih je preuzeo zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić, saopšteno je iz Gradske uprave.

Radojičić je u toku jučerašnjeg dana predsjedavao sjednicom Gradskog štaba za vanredne situacije, a u popodnevnim satima prisustvovao je otvaranju novoizgrađenog Društvenog doma u Gornjoj Piskavici.

Srpska info

CATEGORIES
Share This

COMMENTS