Oprez zbog polomljenog granja po kolovozima

Oprez zbog polomljenog granja po kolovozima

Zbog radova na kamenolomu “Han Derventa” u opštini Pale doći će do privremene obustave saobraćaja na dionici magistralnog puta granica Republike Srpske/FBiH Lapišnica-LJubogošta u petak, 21. jula, od 12.00 do 14.00 časova, u trajanju od 10 minuta u jednom intervalu.

Na dionicama magistralnog puta Han Pijesak jedan-Han Pijesak dva i Han Pijesak dva-Sokolac u toku su radovi na rehabilitaciji puta te je potrebno prilagoditi brzinu kretanja vozila.

Izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na dionici regionalnog puta Rača-Vršani zbog vozila koja su angažovana na izgradnji dionice auto-puta Rača-Bijeljina.

U toku su radovi na sanaciji pasarele na magistralnom putu Šargovac-Banjaluka jedan zbog čega će biti izmijenjen režim u odvijanju saobraćaja, a izmjena ima i na auto-putu Gradiška-Banjaluka zbog izgradnje benzinske stanice na odmaralištu Lužani.

Zbog sanacije dionice magistralnog puta Kozarska Dubica-Prijedor, Ulica Kralja Aleksandra u Prijedoru, saobraćaj se odvija usporeno, jednom trakom, a izmjenjen je režim saobraćaja i na dijelu magistralnog puta Lamovita-Ivanjska.

Potpuno je obustavljen saobraćaj na dijelu regionalnog put Razboj-Rudanka, na lokaciji prevoj LJeskove vode, zbog sanacije klizišta. Teretna vozila se preusmjeravaju na Jelah, a putnička na alternativne pravce Razboj-Gornja Vijaka-Derventa-Doboj i Razboj-Tedin Han-Doboj.

Zbog aktivnog klizišta na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu saobraćaj se odvija usporeno, a u toku je sanacija klizišta na dijelu magistralnog puta Dobro Polje-Miljevina.

U toku je sanacija klizišta na dionici magistralnog puta foča-Goražde u mjestu Filipovići, na samoj liniji razgraničenja, pa se saobraćaj odvija otežano, jednom saobraćajnom trakom.

Zbog izvođenja radova na rehabilitaciji magistralnog puta Gradiška-Nova Topola-Klašnice i izgradnje tri kružna toka na dionici Klašnice jedan-Nova Topola izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja. Zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice na spoju magistralnih puteva Gradiška-Nova Topola i Čatrnja-Gradiška, takođe je izmijenjen režim u odvijanju saobraćaja.

Zbog izgradnje dionice auto-puta od petlje Johovac do Vukosavlja, izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja na petlji Johovac, a izmjena ima i na petlji Rudanka zbog izgradnje dionice auto-puta od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo dva.

Na dijelu magistralnog puta Žegulja-LJubinje, na dionici Podvrsnik-LJubinje, u toku su radovi na rekonstrukciji puta, te se saobraćaj odvija usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Izmijenjen je režim u odvijanju saobraćaja za vrijeme trajanja radova na rekonstrukciji dijela magistralnog puta Brod na Drini /Foča/ – Hum /Šćepan Polje/.

U FBiH zbog izvođenja sanacionih radova na mostu Gorica na auto-putu za saobraćaj je zatvorena lijeva cijev tunela “1. mart” na dionici Zenica-Sarajevo, a vozila saobraćaju dvosmjerno kroz desnu tunelsku cijev.

U toku su i radovi na petlji Jošanica, a za večeras u 20.00 časova najavljena je obustava saobraćaja na ulazu na auto-put – kružni tok u Jošanici.

Sporije zbog radova tokom dana saobraća se na magistralnim putevima Vitez-Travnik /Nova Bila/, Kiseljak-Busovača, Čitluk-LJubuški, Livno-Šuica i Ripač-Dubovsko, na ulazu u Bugojno, iz smjera Rostova, te na ulazu u Hadžiće sa magistralnog puta M-17.

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu LJubinje-Trebinje saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Na graničnim prelazima jutros nema nema dužih zadržavanja.

Srna

CATEGORIES
Share This