Oprez zbog mokrih kolovoza

Oprez zbog mokrih kolovoza

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su mokri i klizavi, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina povećana je opasnost od odrona zemlje i kamenja na kolovoz.

Od 11.30 do 14.30 časova danas planirana je totalna obustava saobraćaja na dionici puta od Šipova ka Kupresu (Novom Selu) zbog miniranja terena.

Na magistralnom putu Sarajevo-Foča zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse teže od tri i po tone koji se preusmjeravaju preko Romanije.

Do 18. novembra na snazi je potpuna obustava saobraćaja za sva vozila na dionici magistralnog puta Draksenić-Vrbaška zbog rekonstrukcije kolovoza, a alternativni pravac za automobile je Gradiška-Podgradci-Jablanica-Sjeverovci-Božići-Kozarska Dubica, a za teretna vozila Gradiška-Banjaluka-Prijedor-Kozarska Dubica.

Na putu Tuzla-Kalesija zbog radova u tunelu Čaklovići saobraćaj se obustavlja od 22 do šest časova i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Automobili tokom dana iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Granični prelaz Kozarska Dubica otvoren je za međunarodni putnički saobraćaj.

AMS RS

CATEGORIES
Share This