Jaka eksplozija u Zagrebu, u asfaltu velika rupa(VIDEO)

Jaka eksplozija u Zagrebu, u asfaltu velika rupa(VIDEO)

Oko 23 sata kod studentskom doma na Savi u Zagrebu odjeknula je snažna eksplozija koja je uznemirila stanare okolnih zgrada.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, iz Odeljenja za hitne situacije odmah su krenuli na mesto događaja, a prema prvim informacijama očevidaca čini se da se srušio vojni avion.

Takođe, vatrogasci su dobili dojavu o pronađenom padobranu.

Na licu mesta su policija i vatrogasci koji su odmah ogradili područje oko velike rupe u asfaltu. Jarunski put i parkiralište prepuni su krhotina i asfalta, a ima i oštećenih automobila.

Prema zasad nepotvrđenim izjavama očevidaca, ali i videu koji je dobio Jutarnji list, na mestu na kojem je došlo do eksplozije vide se delovi aviona.

Druge informacije koje se pojavljuje govore da se možda radi o eksploziji plina. Zasad nema nikakvih službenih informacija, policija je na terenu.

Prema prvim službenim informacijama koje je dobio reporter Dnevnik.hr, čini se da je na mestu udara pronađen deo avionskog motora koji je padom napravio krater promera oko tri metra i dubine jedan metar.

Vatrogasci pokušavaju da skinu drugi predmet s padobranom koji je zapeo na obližnjem drvetu. Još se uvek ne zna kakav je predmet na tom padobranu, prenose hrvastki mediji.

Desetak minuta pre ponoći na mesto udara stigla je i vojna policija.

(B92/Jutarnji list  Foto:Igor Kralj/PIXSELL)

CATEGORIES
Share This