„SARAJEVO4WALLS – S4W 2023.“ 6. međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera

„SARAJEVO4WALLS – S4W 2023.“ 6. međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera

Agencija „Profi Team“ i „Spiritus“ iz Sarajeva ponosno najavljuju šesti međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera pod nazivom „SARAJEVO4WALLS – S4W 2023“. Ovaj događaj će se održati u kompleksu Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu od 11.05. do 14.05.2023. godine, što znači da smo punu godinu dana čekali na ovaj događaj.

“SARAJEVO4WALLS” predstavlja cijelu djelatnost drvne industrije od primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda, uređenja enterijera i eksterijera, kao i promociju proizvoda svih pratećih industrija.

Posjetioci će imati priliku vidjeti preko 60 kompanija koje dolaze iz nekoliko država regije i Evrope (Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske i Turske), kao i domaće kompanije iz Bosne i Hercegovine.

Sajam će ugostiti renomirane kompanije, ali i nove kompanije koje svjedoče o tome da je “SARAJEVO4WALLS” postao jedan od najvažnijih centara u regiji za proizvodnju i plasman namještaja na tržište.

Uz prezentaciju najnovijih proizvoda, organizatori su pripremili i dodatne sajamske aktivnosti koje će trajati dva dana. Uz to, “SARAJEVO4WALLS” ostaje vjeran svojoj humanitarnoj misiji, te će se dio sredstava od ulaznica proslijediti humanitarnim udruženjima kao i svih prethodnih godina.

FOTO: "SARAJEVO4WALLS - S4W 2023."
FOTO: „SARAJEVO4WALLS – S4W 2023.“

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam, upoznaju se sa najnovijim trendovima u proizvodnji namještaja, te iskoriste priliku za kupovinu uz popuste od pet do sedamdeset posto. Pridružite nam se i budite dio humanitarne akcije, kupovinom ulaznice za sajam.

Radno vrijeme sajma je četvrtak-subota od 10:30 do 20:00

i nedjeljom od 10:30 do 16:30 sati.

Organizatori sajma, agencije “Profi Team” i “Spiritus” se zahvaljuju Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo na podršci.

Sve informacije o sajmu možete pronaći na web stranici www.sarajevo4walls.ba, Facebook profilu sajma i Instagram profilu.

Vidimo se na “SARAJEVO4WALLS – S4W 2023”.

F.T.

CATEGORIES
Share This