Zvezda uručila poklone i pozvala Porfirija da bude gost kluba

Zvezda uručila poklone i pozvala Porfirija da bude gost kluba

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije organizovao je prijem za delegaciju Košarkaškog kluba Crvena zvezda koju su sačinjavali muški i ženski tim sa stručnim štabovima, kao i kompletan menadžment čelu sa predsjednikom Nebojšom Čovićem.

Tom prilikom Patrijarh Porfirije, blagoslovio je kompletnu delegaciju i uputio riječi ohrabrenja, i podrške, ali i izrazio želju za dobro zdravlje, pred velike izazove i utakmice koje košarkašice i košarkaše očekuje na terenima ove sezone i u njihovim karijerama.

Osim zvaničnog dijela, Patrjijarh je u opuštenom razgovoru preko sat vremena proveo u druženju, slikanju i pojedinačnim razgovorima sa igračima i stručnim štabom i menadžmentom.

Ispred KK Crvena zvezda patrijarhu Porfiriju, kapiten Branko Lazić poklonio je uramljeni dres KK Crvena zvezda koji će krasiti neki od kutaka Patrijaršije, dok je kapiten ženske ekipe Nevena Naumčev uručila Patrijarhu Porfiriju loptu sa potpisima svih košarkašica. Klub je uputio i zvaničan poziv Patrijarhu, koji i sam nikada nije krio da je Zvezdaš i veliki ljubitelj sporta i košarke, da bude gost KK Crvena zvezda u sezoni.

SI

CATEGORIES
Share This